Quina es la dieta ideal?

Els nostres clients entenen molt be la nutricio i saben com fer les decisions correctes quan toca comprar el millor menjar per la seva salut i cos.

El nostre menjar es el mes ecologic i mes intelligent quan es considera la sostenibilitat de la nostre cultura de menjar.

Igualmente tenim molts clients que no saben exactament quina es la millor dieta per escollir per el seu estil de vida.

I la veritat es que ultimament existeixent moltes dietas que shan fet populars entra la gent a tot el mon. Per exemple, la dieta vegana!

La dieta vegana es una dieta on no es menjant productes animals – aixo vol dir que no es pot menjar carn, llet (d’animal), ous, ni formatge. Cualsevol producte que tingui alguna relacio amb un animal no es menja!

Aquesta dieta es una dieta molt futuristica i esperem que mes gent la comensi a probar ja que el consum de molts productes animals no nomes es dolent pels nostres cossos si no tambe pel medi ambient!

Tambe existeix la dieta ketogenica, i hi han bastants famosos com el senyor david goggins. Es famos per la seva “david goggins diet” on la seva dieta es basada amb productes ketogenics. Aixo vol dir que no menja sucres ni aritficials ni naturals. La seva dieta es basa basicament en proteina i vegetals. Hi han teories que diuen que el consum de carbohidrats no ens ajuda, i que els cremem de una manera ineficient.

La gent que segeix la dieta del david goggins, o una dieta ketogenica decideix menjar grasas naturals i cremar grasas i posarse en un estat de ketosis on el cos crema la grasa que tenim el cos i no els sucres. Diuen que es una forma molt mes eficient de cremar calorias i que la gent perd molt de pes.

Apart daixo tambe existeixen obviament la dieta mediterranea que es molt saludable!

Vosaltres quina dieta segiu i perque? Deixeu un comentari! Fins la proxima.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *